La Financière de l’Echiquier versterkt haar Sales-activiteiten in de Benelux

La Financière de l’Echiquier (LFDE) maakt bekend dat Frédéric Jacob in dienst treedt als Hoofd Commercial Development voor de Benelux. Frédéric zal zowel in Parijs als Brussel gestationeerd zijn en nauw samenwerken met Stéphane Van Tilborg, die in juli 2018 tot Country Manager voor de Benelux benoemd is.

 

LFDE is sinds 2004 in België en Luxemburg actief en is van plan haar dienstverlening uit te breiden naar banken, verzekeraars en institutionele beleggers.

 

“LFDE groeit overal in Europa in versneld tempo. Het aantreden van Frédéric is een nieuwe stap in de richting van een sterkere commerciële aanwezigheid in Europa, met name de Benelux, en betekent een krachtige impuls voor de strategische groei, iets waar we al een jaar aan werken. De ervaring van Frederic zal een extra troef in deze veeleisende omgeving zijn”, zegtChristophe Mianné, Algemeen directeur van La Financière de l’Echiquier.

 

 

Over Frédéric Jacob

 

Frédéric Jacob beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van asset management. Na consultant bij Odyssey Financial Technologies in Luxemburg te zijn geweest, werd hij hoofd commerciële ontwikkeling, eerst bij Derivative in Brussel en daarna bij Candriam. In 2010 trad hij bij Carmignac in dienst als hoofd verkoop voor België en in 2015 werd hij daar benoemd tot hoofd institutionele cliënten.

Frédéric heeft de Belgische nationaliteit en heeft zijn studie Economie en Financiën voltooid aan de ICHEC (Brussels Management School).