Loader image

BeneLux Account Manager (Chargé(e)de Clientèle BeneLux)

Solliciteren

De Directie Ontwikkeling

De directie Ontwikkeling brengt de waarden en fondsen van La Financière de l’Echiquier aan bij professionele klanten, partners, distributeurs en institutionelen. De teams vertrouwen op diepgaande kennis en expertise van het productassortiment om professionele klanten het beste aanbod te bieden in overeenstemming met hun beheersdoelstellingen.

Rapportagelijnen

Directeur Benelux Ontwikkeling

Beschrijving van de functie

Als accountmanager en specialist in de Benelux wordt u lid van het team International Development en hebt u de volgende hoofdtaken:

– Distributie van het LFDE-fondsenassortiment (verschillende strategieën en onderliggende) naar het retail- en wholesalesegment in de BENELUX om de lokale aanwezigheid te vergroten,
– De ontwikkeling van retail- en wholesaleklanten en de loyaliteit van bestaande klanten,
– Promotie van het merk LFDE door het organiseren, opzetten en deelnemen aan bedrijfsmarketing evenementen en sales tours,
– Ontwerp en presentatie van verkoopargumenten voor commerciële presentaties

Gezocht profiel

U bezit een academische opleiding business school van het type hoger onderwijs, gespecialiseerd in Finance (Master), en u geniet reeds van een eerste ervaring als account manager in de sector. Vermogensbeheer of het bankwezen. Uw moedertaal is Nederlands. U spreekt ook vloeiend Frans en Engels.
U bezit de ziel van een ondernemer, u bent een man of een vrouw van uitdaging, autonoom en begiftigd met een sterke teamgeest.
U heeft een echt ontwikkelaars temperament en u bent rigoureus en georganiseerd. U brengt relevante oplossingen mee en weet hoe u creativiteit aan de man moet brengen.
U heeft zeer goede intermenselijke en schrijfvaardigheden.

Plaats

Functie gebaseerd in België.

Beschikbaarheid

Moet zo spoedig mogelijk worden ingevuld.

Contact

Stuur uw sollicitatie per e-mail naar candidature@lfde.com, onder referentie DEV-0918.

Solliciteren